Khamis, 31 Mei 2012

Bosan-Bosan 2


halluuu.. :)
wah ari ni dh 31hb penghujung bulan5 yg rasanya byk meminggalkan kenangan manis dlm hidupku..ceh! btl u all dlm bln nila aku blik kmpg jumpe fmily yg paling ku syg kt dunia ni N dlm bln5 jgkla aku sambut bday ku yg ke dua puluh jeng jeng (biarla rahsia)....urmm esok dh bln6..ee bg2 pantas masa berlalu..

Entry ari ni eya kwn2 cam nk mgajar msak2 la plak..hihi, kite nk share pic tudung plak tp bkn tudung sebarang tudung,ni tudung tuk d pki pd hari bahgia korg t'msukla aku hihi (poyo je kn)..bak kta status FB aku " persiapan awl itu penting" ah kata-kata yg ada makna tu..tp tu tolak tepi dl sbb kte nk share pic tudung yg lawa-lawa ni...tp ni contoh je taw...korg msti thu kn aku cri kt mn pic2 ni smua..hihi 
mestilah kt MR Google kite..hihihi...ok layannnnn!








Selasa, 29 Mei 2012

Bosan-Bosan..

As Salam.. 

tuk yg nk thu n tuk org yg xnk thu yea.."cehwah kelas ko jah" haha.tpt kje cek ni law dh hujung2 bln cam ni..kje mkn gaji buta jela tp xdela smpi btl2 buta buat kje jgk tp xla bizi ssgt hihi..ole sebab aku dilanda kebosanan yg melampau tenet jela jdi peneman..bc blog2
bk fb n youtube,tonton,tagged dll..bla dh bosan ngan smua2 ni..ah mula la aku b'angan-angan
yg indah2 belaka..hehe..t'detik"ah nk tgk kasut kwin la"(gatal nk kwin kot..haha) so  srch kt google (google kn cam2 ada) wah lawa2 rambang mata d bt nya..korang nk tgk tak?? lawa2 taw
ni antara kasut2 yg cek b'kenan

cak!! cantik tak..ee b'kenan sgt!! (gedik la plak)
haha..
top 1.. ***** 


top 2
simple but nice

top 3
hampir sma ngan top 1
tp simple sikit
kite suke yg simple2 janji selesa
btl x..hihi


2jela bye3x.. :)


Jumaat, 18 Mei 2012

Mother's Day...

CakKK...hihi
cuti smggu di habiskn ngan pelbagai aktiviti..
salah 1 nya sambutan Mothers day... PN SAHIDAH
Sayang my MOM.. :) jasamu tetap ku kenang hingga ke akhir hayatku..cehwah!! hihi


sayu je tgk pic my mom..time ni ktorg bt suprise
so fikiran my mum penuh ngan ????..hihi
LOVE MY MUM..

next..


kek ni di support sepenuhnya ole my sis..hihi

next


hah nila org yg d'maksudkn..( support beli kek )

next


hah ni..kje ktorg klik! klik! klik!

next


ank dara pn SAHIDAH..hehe
dri kiri Syrah, Me, Lyna , Tina
syg korg.. :)

next


hihi..penambahan ahli..
(kiri) 2 akk spupu ktorg tp ni bkn ank dara
tp dh jd mak org..hehe

next


jeng-jeng..
my big fmily tp ada lg yg x t'msuk..

next


hah antara sbahgian ank buah den
bdk nakal yg (peace) 2 my hero (fazly) bdk ni
 mmg giler Otamen n giler Angry birds..
dlm ramai2 ank buah syg cek lbh kt die..tp ank buah yg lain dont kecil ati
aunty syg korg jgk taw...:)

next
|
|
|
ada lg??


pic pntai je ek..tpt ktorg b'mandi manda
hihi

One Week at Hometown..

Assalamualaikum Smua...

Hye ape kbr u all..hope ok2 belaka ek..hihi
sy bru blik dri b'cuti kt kmpg..cuti smggu satu waktu yg t'amat2 singkat..
best sgt2 dpt kumpul2 ngan fmily
sy share pic ngan u all..
LAYANN.... :)

pic ni ambik kt airport..smpi airport kul4 pgi
sejukkk...hihi

cakkk..kite minum dl!!...
ole sbb flight kul7 pgi..ngan cuaca hujan + aircond at flight
pekena la tea susu.. ( RM5) je..




V
V
V
V
V
V
V


Ni lak pic time blik KL..flight kul7mlm
ape lg..ronda2 bndr TAWAU..hihi
bla lapar..KFC jd mangsa...hihi