Rabu, 26 September 2012

Langkah KeDua..

PART 1,

Assalamualaikum....

Apa khabar uols...harapnye sihat-sihat belaka la ek..ok entry kali ini nak cete pasal langkah kedua..langkah kedua?? bukan baby-baby yang nak belajar melangkah tu ek jangan salah...hehe okey Smalam saya and MrH pgi klinik buat appointment untuk buat ujian test HIV..hah nila langkah kedua yang saya maksudkan langkah pertama dah setel..pergi kursus khawin. hah untuk makluman pakcik,mcik,abg,akk,adik-adik dll 
mulai bulan 10/2012 result ujian kite boleh dapat seBULAN dari tarikh test..ni setahu saya la,sebab  smlm pergi dua klinik result memang kena tunggu sebulan...so kepada bakal-bakal pergila buat ujian awal-awal ek..

Ktorg kena hari rabu..so terpaksala saya tukar cuti nanti
ada lagi info...lupa nak habaq klinik yang saya pgi ni hanya buat ujian pada hari-hari t'tentu sahaja..satu lagi klinik yang saya pgi dia buat hari-hari ( tp pada waktu b'kerja sahaja) tapi maksimum 10org sehari..klinik-klinik lain tak pasti pulak... :) Ada lagi...info ini tuk area SELANGOR yea luar dari kwsan selangor saya kurang pasti pulak..



just info... :)


0 ulasan: