Jumaat, 19 Oktober 2012

Langkah ke 2

Part 2

As Salam...

entry kali ni kesinambungan dari entry yang lepas..HIV TEST.. Temujanji ataupun dalam omputihnya appointment sy dgn MrH 10/10/2012 lepas ( cantik je tarikh kan ) hihi ternyata membawa tuah..seperti yang sy ceritakan dalam entry lepas..result test dapat dalam tempoh sebulan kan..tp syukur Alhamdulillah test ktorg dapat dalam hanya beberapa minit.. :) t'kejut jugak bila doc tu cakap "ok dah boleh kawin" 
sy apa lagi mula la mengajukan soalan kemuskilan...

Aku : ni ke result nya ( sambil memegang kertas b'warna biru ) 
Doc  : yea.. ( senyum )
Aku : tapi bukan ke hari tu dorg cakap result kena tunggu sebulan??
Doc : yea memang result kena tunggu sebulan..tapi kat sini tak buat lagi sbb stok alat tuk test ada lagi..
         mybe pas ni kot.. ( senyum lgi )
Aku : Oo..ok trima kasih.


Keluar dan senyum jela...Alhamdulillah t'nyata di permudahkan oleh Nya...MrH siap awal tak sampai pn 30mnit and just kena cucuk kat jari tengah je..org ppuan ni lambat sikit byk bende nak check,ambik darah pas tu hantar pgi makmal,pgi bilik sana,pgi bilik sini and siap jawab soalan lagi...

Skali lagi kami b'nasib baik masa tu..sbb nya ada 3 pasangan je yang datang t'masukla kami buat test..so cepatla No Giliran d panggil...hihi


just share.. :)
dah dahhh...

0 ulasan: