Jumaat, 14 Disember 2012

Harinya Semakin Tiba..


As Salam...

lamanya tak melakar entry..dah berhabuk blog ni..bydway apa kbr smua bloger2..hope sihat2 belaka la ek..skali lagi aku diberi kesempatan dan ruang tuk melakar entry yang ku rasakkan penting n penuh bermakna dalam kamus hidupku...urmm gedik la plak...pejam celik pejam celik akhirnya harinya semakin tiba...

Entry kali ni adalah satu rentetan dari entry2 yang lepas okey...langkah demi langkah tlah aku coretkan di entry yg lepas..n tuk makluman u all ek blog ni sunyi bukan sebab nak lari dari menyambung langkah seterusnya tp sebab kekangan masa yg tidak begitu mengizinkan..aku bz dengan kje bz dengan life and yang t'kini bz mengurus persiapan hari b'sejarahku..Walaupn sebenarnya smua persiapan tu diuruskan ole fmily aku kt kmpg..hihi

So far Alhamdulillah setakat ni persiapan 80% siap berkat mak dan smua fmily kt kmpg..thanks smua terutamanya tuk my mum, love u mum...urm  esok lusa dh fly blik kmpg.. tak sabarnya nak tgk kmpg..rindu giler-giler kt my cousin,my aunty n smau2la..hihi bkn tak sabar nk kwen tp tak sabar nk jumpa my big fmily..

kad kwin


Macam tak caye lak aku nk kwin dh..huhuhu..Semoga smua dipermudahkan oleNya..amin

list 80% persiapan..
  • Borang kahwin pihak lelaki ( lengkap )
  • kad kahwin ( siap n dah d edarkan )
  • pelamin ( dah tempah )
  • barang hantaran ( dh beli tp blum gubah lagi )
  • door gift ( dh beli tggl nk gubah )
  • ticket flight ( dh beli tggl nk fly jer )
  • lain-lain ( tggu me n MrH blik kmpg )


Thanks for reading.. :)






0 ulasan: