Ahad, 1 Julai 2012

KL ToWer.. :)

KL TOWER??? why kl tower...ha nk thu jomm BACA..tp sblm tu
Assalamualikum... :)
cetenya cam ni...kisah ini bermula apabila Ainu mgajak aku pgi intview kt satu tpt(nama tpt tu di rahsiakn)  tp di area KL la ..Ainu?? Ainu ni kwn satu ofice ore klate jah, tp masa aku taip entry ni dia dh b'henti kje Almaklumla org dh kwin ni susah sikit kena mgikut suami btl x ain (abis law dia bc)..hihi..hokey kte sambung..Smggu jgkla ktorg plan nk pgi ni..siap tgk peta coz tak thu tpt and jalan,lgi2 kt KL mmg xthu lgsung so hari khamis lepas tawakal jgk la pgi naik trsport awan..jeng3x..Akhirnya smpi jgk ke tpt yg d'tuju sesat sikit2 tu adalah..tp thanks pd org2 yg mjadi kaunter pertanyaan ek..kmi xlupa jasa korg..cehh..hihi

Sesampainya di tpt yg di tuju..jenuh jgkla nk menunggu ssorg(bos kt situ)..biasala bos kalau tak metting bkn bos namanya..dari pukul8 smpi ke pukul9 and smpi ke pukul10 tak habis2 metting lg..last2 
aku : urmm apa kta kita tinggal resume je..ni  tak thu smpi pukul brapa nk habis metting ni..perut aku dh lapar ni..dri td  tak mkn apa-apa..
ainu : urrmmmmm...okla..kta tggl resume..

Kluar je dari tpt tu...ah!!..kl tower kt depan ni je..aku : jom jln,bla lgi nk smpi sini kn?( aku mmg kali hasut).haha.. apa lg kmi dengan lengang lengoknya menuju ke kl tower time ni dh tak fikir lapar..janji dpt smpi ke kl tower..ktorg pn snap2 gmbr konon nk bt kenangan pas ni xjumpa dh
ni kt dlm kl tower..aku n ainu..

ni plak kt pintu msuk..tgk kiri kanan xde org..ain jom tangkap gmbr(nk malu2 la tu konon)..hihi

ni ain..jd mangsa keadaan cameraGirl..aku asyik snap muka dia je..haha


aku lg..


ain lg..


b'posing time panas2..hihi sanggup TUuu..hahaha


bt2 muka ayu,,ee myampah!! mak jemah..haha
yg bwh ni edit sikit
edit...huhuhu


hahaha..jgn u all pelik lak..ish asyik gmbr dorg je...hihi..sbb mmg hanya kmi b'dua  je yg pgi..
so ko snap aku aku snap ko..hehehe..k la tu jela tuk entry ari ni..
di akhiri dgn Wsalam...hihi




0 ulasan: